JADUAL PENGAJIAN SEPANJANG SEMESTER 1 2012/2013

Ahad, 18 September 2011

Selamat Datang kepada Mahasiswa- Mahasiswi Baru sesi 2011-2012

Assalamualaikum kepada semua anok beghanok..ape khabar semuanya?? lamo dh tak nanyo kaba..harap2 semuanya sihat2 blako..Pertama sekali pihak Perdana terutamanya dari bahagian IT ingin memohon maaf kerana sudah lama tidak mengupdate blog ini atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan..
  
      Di sini kami daripada ahli jawatankuasa Perdana ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat datang kepada seluruh mahasiswa - mahasiswi Ukm terutamanya mahasiswa baru sesi 2011-2012. Kepada mahasiswa baru, tahniah kami ucapkan kerana terpilih untuk memasuki Ukm..Semoga kalian dapat memanfaatkan peluang yang telah diberikan dengan sebaiknya untuk mencapai kejayaan yang cemerlang bukan sahaja dari aspek akademik malah dari sudut sahsiah dan peribadi. Tidak dilupakan juga kepada mahasiwa-mahasiswi terutamanya anok-beghanok yang sudah lama berada di ukm, kami ucapkan selamat meneruskan pengajian di sesi yang baru dengan azam dan semangat yang baru.

      Akhir kata, ikhlaskanlah niat kita dalam perjuangan menuntut ilmu kerana ilmu itu adalah cahaya dan cahaya tidak masuk ke dalam hati-hati yang kotor.

                                                                   ~ Kito anok- beghanok~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...