JADUAL PENGAJIAN SEPANJANG SEMESTER 1 2012/2013

Rabu, 27 Oktober 2010

INTEGRASI JALINAN MAHABBAH 2010 (INTER JALIN10')Alhamdulillah kerana dengan limpahNya dapat lagi kami coretkan serba sedikit tentang program yang telah kami anjurkan. syukur kehadratNya dengan limpah kurnianNya pada 17 oktober 2010 yang lepas, sekretariat naib presiden PERDANAUKM di bawah saudara Izwan dan saudari Sakinah telah berjaya menganjurkan program jalinan bersama pimpinan kelantan UM.
Sekalung tahniah diucapkan kepada mereka berdua yang telah menganjurkan program tersebut. tidak lupa juga diucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang terlibat iaitu pimpinan PERDANAUKM dan PMKUM. Tanpa komitmen dan sokongan anda semua, program tersebut tentu tidak akan berjaya dilaksanakan.Progaram jalinan tersebut bertujuan untuk mengeratkan lagi hubungan silaturahim sesama anok klate di perantauan di samping berkongsi idea dan pandangan bagi meningkatkan tahap dan prestasi persatuan masing-masing bagi menaikkan lagi nama dan imej KELANTAN negeri kita yang tercinta ini di mata semua.insyaAllah.


Ydp UM menerangkan serba sedikit tentang PMKUM dan tugas mereka..

Pertayaan soalan dari pihak PERDANAUKM ..
Bendahari PMKUM menjawab soalan yang diajukan.mantop!!!
Berkongsi idea dan pendapat.
Cenderamata dari pihak PMKUM kepada PERDANAUKM..
Cenderamata dari PERDANAUKM kepada PMKUM.
Gembiranya dapat makanan..nilah ketua pimpinan PERDANAUKM & PMKUM.
TERBAIK!!!
Pimpinan Muslimin anok klate UKM & UM..
Pimpinan Muslimat anok klate UKM & UM..
Baju lain color, tapi matlamat dan cita-cita tetap satu..menjaga dan menaikkan imej kelantan..kami sayang tempat tumpah darah kami atas dasar perjuangan Islam yang satu...
Semoga sahabat-sahabat semua meneruskan perjuangan kita. Jangan pernah berhenti dan mengalah...
TERUSKAN BERUSAHA..KITA BOLEH. KELANTAN BOLEH..ISLAM BOLEH.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...