JADUAL PENGAJIAN SEPANJANG SEMESTER 1 2012/2013

Jumaat, 15 Ogos 2008

Rakaman Hari Keluarga '08

Alhamdulillah, syukur diatas segala nikmat yang telah dikurniakan olehNya,program hari keluarga PERDANA telah berjaya dilaksanakan pada 26 julai 08 yang lalu. Diharapkan ukhuwwah yang terbina diantara ahli-ahli PERDANA berkekalan sehingga ke akhir hayat.Terima kasih diucapkan kepada penasihat yang telah hadir sama bagi memeriahkan program dan tidak lupa kepada adik-adik tahun satu yang sudi meluangkan masa dan tenaga untuk bersama-sama menyertai program hari keluarga ini. Kami daripada PERDANA amatlah menghargai segala kerjasama yang telah diberikan sama ada secara langsung atau tidak langsung.

Program ini merupakan program kedua yang telah diadakan setelah berakhir program Minggu Mesra Mahasiswa (M3P).Diharapkan agar matlamat program ini tercapai dan mampu merapatkan lagi hubungan diantara barisan kepimpinan dan ahli-ahli PERDANA serta mendedahkan kepada ahli-ahli baru mengenai PERDANA disamping memberikan suntikan semangat kepada adik-adik untuk belajar di university memandangkan adik-adik masih lagi berada dalam persekitaran yang baru.

Gambar Aktivit semasa Hari Keluarga

Akhir kalam, kami dari PERDANA amatlah berbesar hati dan mengalu-alukan penyertaan untuk program-program yang akan datang.kami juga memohon seribu kemaafan diatas kesulitan yang dihadapi semasa program berlangsung terutamanya masalah pengangkutan.Harapan kami agar program ini dapat member manfaat kepada ahli-ahli dan juga barisan kepimpinan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...